Cerere oferta pret

Ne adresam service-urilor auto din Romania cu produsele marca CHEMICAR.
Pentru a solicita o oferta de pret sunati acum la 0740 007 951 sau accesati sectiunea contact.
  • CHEMICAR ofera o gama completa de consumabile non-paint. CHEMICAR consta in inovatie, calitate, dezvoltare proprie a produselor
  • mail

Gama abrazive Sunmight Green

 

Abrazive Sunmight disponible in diverse granulatii si forme.

Compozitie unica: Acest material incarcat sintetic nu il face doar foarte rezistent, dar si insensibil la umiditate, fara pierderi ale calitatii produsului finit in timpul stocarii. Partea de pe spate are sistem velcro. Granulele de oxid de aluminiu sunt consolidate prin incalzire la 1200° C (procesul blue fire) si sunt plasate pe material cu 2 straturi de adeziv, finisate cu vopsea alba antistatica ce asigura ca materialul de sablare (rasina) nu se poate ‘umple’.

Granulatia mai grosiera lasa urme mai adanci si mai dure pe suprafata de lucru.Cu cat este mai fina granulatia, urmele de redare vor fi mai mici si mai usoare in material. Marimea granulatiei abrazivelor pe plan international este impartita in categorii, asa numitele ‘valori P’. Acestea sunt doar o standardizare a materialelor abrazive existente.

Granulatia cea mai potrivita pentru o anumita aplicatie este determinata de producatorul de vopsea. Cea grosiera este folosita intotdeauna la procesul de preparare si cu cat lucrarea se apropie de finisare, se foloseste granulatie mai fina. Cu alte cuvinte, cu granulatia mai grosiera se indeparteaza mai mult material si cu cea mai fina se face pregatirea pentru aplicarea vopselei sau pentru polishare.