Cerere oferta pret

Ne adresam service-urilor auto din Romania cu produsele marca CHEMICAR.
Pentru a solicita o oferta de pret sunati acum la 0740 007 951 sau accesati sectiunea contact.
  • CHEMICAR ofera o gama completa de consumabile non-paint. CHEMICAR consta in inovatie, calitate, dezvoltare proprie a produselor
  • mail

PREZENTARE FIRMA

Pe parcursul anilor am evoluat de la o companie care reprezintă un brand într-o companie inovatoare ce a dezvoltat produsele sale proprii. Acum 12 ani Chemicar a început ca un reprezentant de nume de marcă, cum ar fi Trisk şi Debrasel. După câţiva ani Chemicar a dezvoltat produsele proprii, de exemplu: Chit Soft Plus, Folia Chemicar şi Degresant Acrilic.

În acest moment distribuim branduri de renume ale furnizorilor noștri, cum ar fi Sunmight şi Soll, precum şi produse proprii dezvoltate parţial sau complet. Pentru a consolida poziţia noastră în sectorul de distribuţie şi ateliere auto am decis să facem clasificarea gamei de produse existente şi a celor noi, dezvoltate de către sau pentru Chemicar, sub brandul CHEMICAR.

Chemicar va ofera o gamă completă de consumabile non-paint. De asemenea, Chemicar vă oferă certitudinea şi protecţia contra produselor inferioare calitativ (copiate). Pe scurt Chemicar este o marcă de calitate ce garantează că produsele noastre sunt recunoscute în piaţă.

Pentru vizualizarea prezentării în format PDF este necesar Adobe Reader (click pe link pentru descărcare):