Excelență prin devotament

22 de ani de experiență și inovație în industria auto și aftermarket.
  • CHEMICAR ofera o gama completa de consumabile non-paint. CHEMICAR consta in inovatie, calitate, dezvoltare proprie a produselor
  • mail

Despre noi

Chemicar Europe a fost fondata in anul 1983 de catre Walter Greeve ca fiind o companie destinata pietei de produse non-paint. Din 1989, compania si-a extins aria de activitate si colectivul pentru a putea satisface cererile tuturor clientilor din Comunitatea Europeana.

Acest lucru este confirmat de cei 22 de ani de experienta si activitate in industria auto si aftermarket.

In aceasta perioada am urmarit evolutia tehnica in continua dezvoltare, acest lucru permitand un contact permanent cu producatorii internationali de elita din intreaga lume, participand activ la cele mai importante targuri si expozitii destinate industriei non-paint.

In consecinta, am fost pionierii introducerii sistemelor de uscare prin infrarosu inca din anii ’80 si am fost cei care au introdus din anii ’90 echipamentele pentru aplicarea vopselelor pe baza de apa. In prezent continuam sa facem eforturi in aceeasi directie de dezvoltare a serviciilor oferite. Ca rezultat al acestui lucru, unii dintre cei mai importanti parteneri ai nostri si-au dezvoltat propriile retele de clienti si distribuitori in Comunitatea Europeana.

Aceata evolutie a fost atinsa de catre compania noastra urmarind sa dezvoltam cu profesionalism posibilitatea de a oferi servicii si produse de calitate, in functie de tendintele actuale.